U17 U17 Pataki Gergő kimagasló sportért járó elismerést kapott

Pataki Gergő - U17-es korosztályunk tehetsége - a Budapesti Külkereskedelmi Szakközépiskola és Sport Gimnázium nyelvi előkészítő tagozatán tanul. Gergő céltudatosan építi karrierjét a sportban és a magánéletben egyaránt, képviselve ezzel a Vasas Kubala Akadémia "Labdarúgót képzünk, embert nevelünk" elvét.

-A sport kiemelt szerepet kap az életemben, de mellette természetesen fontos számomra a tanulás is. Olyan iskolában szerettem volna tanulni, ahol megkapom azt a tudást, amivel az életben felnőttként is megállom a helyem.

Alázatának és hozzáállásának köszönhetően fiatal akadémistánk elérte kitűzött célját, a nyár kezdetén ugyanis elismerő díjban részesült.

-Az osztályomból egyedül én kaptam meg a kiemelkedő sportért járó elismerést. Nagyon boldog voltam, de ezt a díjat nagyban köszönhetem a szüleimnek is, hiszen mindenben mellettem vannak és segítenek a céljaim eléréseben, valamint az iskolánk tanárainak, amiért megkapom tőlük a támogatást, hogy a Vasas Kubala Akadémia sikeres sportolója lehessek!

2017.08.16. 14:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu