VKLA U17 válogatott: Kiss Balázsék nagyon elverték a norvégokat

A magyar és a norvég U17-es válogatott a héten már megmérkőzött egyszer egymással. Telkiben a keddi találkozón a norvégok győztek, a mai visszavágón viszont  - akadémistánkkal, Kiss Balázzsal a pályán - bőséges revansot vettek labdarúgóink ellenfelükön. A magyar csapat az első perctől kezdve agresszív volt, motiváltan futballozott, ami érthető volt a keddi vereséget követően. Ennek köszönhetően sorra alakítottuk ki a gólhelyzeteket, a 27. percben pedig a Vasas Kubala Akadémia játékosa, Kiss Balázs jobb oldali beadását követően Kundrák Norbert lőtt 6 méterről a kapuba. A végeredmény 4:0 lett, a mérkőzés képe alapján pedig reális volt a különbség a két csapat között, a magyar válogatott ezúttal mindenben felülmúlta a norvégokat.

Kiss Balázs kezdő játékosként lépett pályára a norvégok elleni találkozón és 90 percet töltött a pályán. Balázs Telkiből jelentkezett a mérkőzés után:

"A keddi első mérkőzést követően a szerdai nap egy regeneráló edzés volt a program, majd délutáni szabadidős foglalkozás keretében egy olyan játékban vett részt a csapat, ami jobban összekovácsolta a társaságot. Ma délelőtt a keddi szakadó esővel ellentétben kellemesen meleg, napsütéses időjárásban nagyon motiváltan és elszántan léptünk pályára a norvégok ellen. Mindenképpen vissza akartunk vágni nekik a vereségért.  Ez úgy érzem teljes mértékben sikerült is, hiszen a végén 4:0-ás győzelmet arattunk felettük, amiből egy gólpasszal vettem ki a részem. A mérkőzés lefújását követően egy kis levezető futás után ebéddel zárult az edzőtábor, ami úgy gondolom nagyon hasznos volt mindenki számára. A mai meccshez gratulálok a csapatnak, hiszen most sikerült a helyzeteinket gólokra váltani."

Magyarország-Norvégia 4-0 (1-0)

Magyarország: Bese Balázs - Kiss Balázs, Géringer Tamás, Horváth Marcell (Virág Ákos, 74.), Adorján Gergő (Deutsch László, 62.) - Lustyik Levente, Mim Gergely (Stoiacovici Dávid, 56.) - Pratsler Benjámin (Szabó Levente, 62.), Bolla Bendegúz (Kiss Bence., 62.), Kisari Tibor (Palincsár Martin, 56.) - Kundrák Norbert

2016.03.31. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu