VKLA U19: A győztes gól szerzője értékelte az FTC elleni győzelmet

A zöld-fehérek a felsőház első két fordulójában kikaptak, így biztosra vehető volt, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért.

-A Ferencváros ellen mindig remek érzés játszani! Az első félidő olyan volt, amire számítottunk, agresszívan játszott mindkét csapat. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de helyzetekig egyik csapat sem tudott eljutni. Csupán a félidő végén volt 1-1 lehetőség, amit sajnos nem tudtunk gólra váltani.

A szünetet követően megszületett a találkozó első találata, a Ferencváros gólt rúgott és ezzel vezettek ellenetek.

-A második félidőben egy védelmi hibát kihasználva a Fradi megszerezte a vezetést. Nagy dicséret illeti a játékosokat, hogy a kapott gól után nem zavarodott meg a csapat és ugyanazt az agresszív, hittel teli játékot tudtuk megtartani.

Aminek meg is lett az eredménye, Kleisz Márk nagyszerűen indítását Mendebaba Szása lőtte a hosszúba.

-Pár perccel később Szása váltotta gólra a helyzetét, egy futsalost megszégyenítő spicces lövéssel juttatta a labdát a kapuba. Nagyon nagy lélektani előnyt szerzett a csapat azzal, hogy ilyen hamar egyenlíteni tudtunk.

A mérkőzés hangulata fantasztikus volt, óriási küzdelem folyt a 3 pont megszerzéséért. Ekkor szálltál be a játékba és döntötted el a végeredményt.

-Nem sokkal később csereként léptem pályára és nagy bizonyítási vágy volt bennem. A 82. percben egy szögletet követően, amit Kovács Dávid tekert nagyon jól a kapu elé, és egyet visszalépve a rövid kapufától, a hosszú sarokba tudtam csúsztatni a labdát, ezzel beállítva a végeredményt.

A gólörömöket látva minden szurkoló biztos lehetett benne, hogy maximálisan harcoltatok ezért a győzelemért, olyan érzelmek szabadultak fel, melyek sokáig emlékezetesek maradnak.

-Nagyon boldog voltam, hogy győztes gólt tudtam szerezni és csereként beállva segíteni tudtam a csapatot. Nagyon nagy dicséret illeti a csapatot, hogy 1:0-ás hátrányból meg tudtuk fordítani a mérkőzést és a Ferencváros otthonából el tudtuk hozni a 3 pontot!

Stabil 3. helyen álltok a tabellán, a 2. helyen tanyázó Puskás Akadémiával szemben is csak gólkülönbségben maradtok alul, hiszen 7-7 pontotok van.

-A harmadik fordulót követően 7 pontunk van: 2 győzelem és 1 döntetlen. Jövő héten az eddig 100%-os Honvédot fogadjuk a Fáy utcában. Természetesen szeretnénk nyerni és megtartani veretlenségünket, ami persze nem lesz egyszerű, de most talán mindennél nagyobb elszántságot és erőt érzek a csapatban!

Ezt a mentalitást és küzdelmet kell átvinnetek a hétvégi, következő mérkőzésre is..

-Ezzel, hogy a Ferencváros otthonából el tudtuk hozni a 3 pontot, végre megéreztük a "vérszagot" és képesek leszünk a Honvédot is magunk alá gyűrni!!! Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez, de innentől csak a Honvédra koncentrálunk és keményen edzünk, hogy elérjük a célunkat!

2016.03.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu