VKLA U19: A korai piros lap sajnos eldöntötte a mérkőzést

Vasas Kubala Akadémia - Puskás Akadémia 1-5 (0-2)

Fáy utca, műfüves pálya 2016.04.16. 10 óra

Lőrincz P. - Szilágyi Z., Pápai M., Durso G.  - Danyis J., Molnár E., Micsinai M., Tóth O. - Major M. - Borvető Á., Kovács D.

Cserék: Haála K. - Durso G. helyett a 27. perc, Erdélyi Zs. - Danyis J. helyett a 46. perc, Horváth P. - Borvető Á. helyett a 46. perc, Pataki R. - Micsinai M. helyett a 79. perc, és Kerék A. - Molnár E. helyett a 84. perc

Gólok: Micsinai M. 46. perc, illetve Péter B. 7., és 75. perc, Szabó B. 28. perc, Molnár A. 53. perc, és László N. 86. perc

Kiállítva: Lőrincz P. 26. perc

Vezetőedző:

Sajnos nem sikerült megismételnünk a korábbi felcsúti mérkőzésünket, ahol nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszottunk. Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen a vendégek már a hetedik percben megszerezték a vezetést. Néhány perccel később azonban egyenlíthettünk volna, de Major Máté hatalmas helyzetet puskázott el. Ismét hibáztunk védekezésben, egy mélységi bejátszás után nemcsak büntetőhöz jutottak a vendégek, de emberelőnyhöz is. Kapusunk, Lőrincz Péter piros lapja után kényszerből változtatnunk kellett, aminek D’Urso Giuliano lett a szenvedő alanya, mert kapust kellett behoznunk mezőnyjátékos helyett. Kényszerből változtattunk a szerkezeten és abban bíztunk, hogy az első félidőben már nem változik az eredmény.

A második félidőben támadóbb szellemű csapatot küldtünk pályára annak érdekében hogy megfordítsuk a mérkőzés állását. Kockáztattunk, mert hittünk a bravúr lehetőségében. A második félidő első percében azonnal gólt szereztünk, ami megfogta a vendégeket. Újabb három gólszerzései lehetőségünk volt még öt perc alatt, amit sajnos elpuskáztunk. A nagy nyomást átvészelte a Puskás, majd a semmiből, egy szögletből megszerezték a harmadik gólt, ami lélektanilag eldöntötte a mérkőzést. Mentünk előre becsülettel, de egy ilyen képzettségű csapat számára óriási előnyt jelentett a létszámfölény, amit sajnos nem tudtunk kompenzálni ezen a meccsen. Védekezésben sokat hibáztunk, nem voltunk olyan koncentráltak, mint az előző fordulókban és ez meghatározta a végeredményt. A játékosok profiknak készülnek, ezért nem szabad sokat rágódnunk a vereségen, mert jövő hétvégén újabb nehéz mérkőzés következik.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.18. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu