VKLA U19: Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést

Vasas Kubala Akadémia - KTE 3-1 (3-1)

Pasarét, műfüves pálya 2016.02.06. 10 óra

Lőrincz P. -  Durso G., Pápai M., Tóth O. - Kiss B., Kleisz M., Micsinai M., Major M.  - Mendebaba Sz. - Erdélyi Zs., Horváth P.

Cserék: Borvető Á. - Horváth P. helyett 46. perc, Kerék A. - Kiss B. helyett a 46. percben, Rabatin R. - Mendebaba Sz. helyett a 46. percben és Tomori Z. - Lőrincz P. helyett a 60. percben

Gólok: Durso G., Tóth O. és Horváth P.

Vezetőedző:

Ott folytattuk, ahol kedden befejeztük a Ferencváros ellen. Agresszív gólra törő játékunknak köszönhetően már az első negyedórában, akár két góllal is vezethettünk volna, ha a végjátékban jobban koncentrálunk. Ami akcióból nem sikerült, az sikerült két pontrúgásból, mindkét esetben begyakorolt figurából szereztünk gólokat Tóth Olivér és Durso Giuliano révén, igaz egy figyelmetlenséget kihasználva a vendégek is gólt szereztek a két találat között. Pozitívumként értékelem, hogy ebben az időszakban sokat birtokoltuk a labdát a támadó térfélen és a kapura is veszélyesek voltunk. A félidő zárásaként Horváth Patrik szerzett Thierry Henry-s gólt.

Sajnos a második félidőben egy kicsit leült a mérkőzés. A Kecskemét védekezése stabilabbá vált, mi viszont rengeteg technikai hibát követtünk el a támadások építésében, ami meghatározta a mérkőzés további ritmusát. Nagy helyzete nem volt a vendégeknek, ami a csapat védekezését dicséri. Három gólszerzési lehetőségünk is volt a második félidőben, sajnos egyikből sem sikerült a kapuba találni. Újabb tapasztalatokkal gazdagodtunk, ami remélhetőleg hozzásegítheti a csapatot a további fejlődéshez.

Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.02.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu