VKLA U19: Borvető Áron értékelte a Honvéd elleni döntetlent

Szombaton azt a Honvédot fogadtátok hazai pályán, aki a felsőház eddigi 3 fordulójában 9 pontot szerzett.

-Az első helyen álló, eddig 100%-os Honvédot fogadtuk szombaton, de ettől függetlenül mi egyértelműen nyerni akartunk.Tudtuk, hogy a Honvéd erős ellenfél lesz, ennek tudatában készültünk a mérkőzésre.

A sérülések és betegségek miatt más szerkezetben játszottatok és a mérkőzés elején mindkét csapat visszafogottabb volt, de végül egy gólos előnnyel érkeztetek a félidőhöz.

-Nem volt sok helyzet az első félidőben és a labdát is többet birtokolta a Honvéd, viszont a kapura mi voltunk veszélyesebbek. Ennek köszönhető, hogy egy begyakorolt szöglet után sikerült megszereznünk a vezetést. A gól után is hasonló volt a meccs képe, talán mi egy kicsit nyugodtabbak lettünk, a Honvédot pedig egy kicsit megfogta a gól.

A szünet után fokozódott az iram, érezhető volt a kiélezett harc, igazi felnőtt futballt láthattunk.

-A második félidőben sajnos kaptunk két teljesen elkerülhető gólt, ami nem volt benne a meccsben. Nem adtuk fel, és ahogy az előző meccseinken is: csapatban voltunk nagyon erősek és egységesek. Még azután is, hogy büntetőt hibáztunk, tovább küzdött a csapat és sikerült egyenlíteni. Nem érdemeltünk volna vereséget, hiszen nyerni szerettünk volna, de nem vagyunk elégedetlenek az 1 ponttal sem.

2016.03.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu