VKLA U19: Jó játékkal 1 pontot hoztunk el Felcsútról

Puskás Akadémia - Vasas Kubala Akadémia - 1-1 (1-0)

Felcsút, 2-es füves pálya 2016.02.27. 11 óra 30 perc

Lőrincz P. - Szilágyi Z., Pápai M., Durso G. - Danyis J.,  Kleisz M., Micsinai M., Major M.  - Horváth P. - Erdélyi Zs., Kovács D.

Cserék: Borvető Á. - Horváth P. helyett a70. percben Kerék A. - Micsinai M. helyett a 77. percben, Bakó Á. - Kovács D. helyett a 77. percben, Molnár E. - Danyis J. helyett a 87. percben és Mendebaba Sz. - Erdélyi Zs. helyett a 87. percben

Gólok: Erdélyi Zs. 87. perc, illetve Kováts Zoltán 20. perc

Vezetőedző:

A téli felkészülés alatt nagy hangsúlyt fektettünk, mind a fizikai-, taktikai-, és mentális felkészítésre, hogy felvegyük a versenyt az erős ellenfelekkel. Ennek érdekében némiképp átalakítottuk a csapatszerkezetet azért, hogy stabilabbá váljon a védekezésünk és hatékonyabb legyen a támadójátékunk. Felcsúton úgy kezdtük a mérkőzést, mintha a Fáy utcában játszottunk volna. A huszadik percben sajnos már a negyedik nagy gólszerzési lehetőséget hagytuk ki; amiben volt kimaradt büntető, kapus felett átemelt labda, ami a kapufáról kifelé pattant, és két óriási ziccer is. A játék képe alapján 4-0 is lehetett volna a javunkra, de az első védekezési hibánkat azonnal kihasználta a Puskás Akadémia és megszerezte a vezetést. Az első félidőben továbbra is nagy iram maradt, de a kapuk nem forogtak veszélyben, mert a mezőnyben nagy küzdelem folyt.

A hazaiak hármat cseréltek a félidőben, míg nekünk nem volt okunk a változtatásra. A második félidőben többet támadott a Puskás, de az új védekezési rendszerünknek köszönhetően helyzetet sem tudtak kialakítani a hazaiak, egyedül a pontrúgásokból tudtak veszélyeztetni. Bíztunk a gyors és kreatív támadóinkban, mert a labdaszerzések után nagy területeink voltak a támadások indítására. A 70. percben Kovács Dávid szabadrúgását mindannyian a kapuban láttuk már, amit óriási bravúrral ütött ki a hazaiak kapusa, akinek sokat köszönhettek ezen a napon. Az utolsó tíz percben ismét változtattunk a csapatszerkezeten, többet kockáztattunk, aminek szerencsére meglett az eredménye. Erdélyi Zsolt négy védő szorításában bravúrosan lőtte ki a hosszú sarkot, amivel visszahozta a csapatot a mérkőzésbe. A csapat ismét bizonyította, hogy szervezettséggel és bátor játékkal, bárkivel felveheti a versenyt. Kezdik megérteni a játékosok, hogy a legtöbb mérkőzésen nem elég a 98 %-os teljesítmény, annál sokkal több kell.

Gratulálok mindkét CSAPATNAK a jó mérkőzéshez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.02.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu