VKLA U19: Kerék András beharangozója

Nagyon szépen meneteltetek az idei bajnokság felsőházában, a felkészülés és a bajnoki szezon alatt mindannyiszor szép végeredmény született.

-Úgy vélem, rendkívül jól felkészült a téli felkészülési időszak alatt a csapat a felsőház legerősebb csapatai ellen. Ezt bizonyította eddigi veretlenségünk, ami sokak számára meglepetés lehetett, de mint mindenhol, itt is megmutatkozott, hogy a kemény munkának igen is van eredménye.

Szombaton Agárdon megszakadt ez a sorozat. Mi történt?

-Hétvégén az MTK ellen játszottunk Agárdon, ami megszakította veretlenségi sorozatunkat. Számomra az eredmény ellenére is az egyik legjobb meccs volt, amit játszottam mostanában. Rendkívül dinamikus játék volt, helyzetekkel dús támadásokkal. Nagyon jól tartotta a csapat a 88. percig az 1:0-ás előnyét, viszont azon a ponton megtört a csapat, amikor az első gólt kaptuk.

A sípszóig tart a mérkőzés, de biztosan mindannyian érzetétek, hogy ez a meccs meglesz. Mentálisan hogyan dolgozza föl a csapat ezt az utolsó néhány percet?

-A 2:1-es végeredmény után bennünk maradt a nyerés vágya, de biztos vagyok benne, hogy nem marad ott sokáig, hisz szombaton a Zalaegerszeget fogadjuk otthonunkban. Egy olyan együttessel találkozunk, akitől ősszel vereséget szenvedtünk.

Azóta rengeteget változott a csapatotok..

-Sokkal stabilabbá, erősebbé vált a csapat azóta, mind fizikálisan, mind mentálisan. Kemény párharcokra számítok, ami igazán jól megy a csapatnak az erőnlétének köszönhetően. Úgy vélem, hogy masszív védekezéssel kifárasztjuk az ellenfelet és az utolsó 20 percben eldöntjük a találkozót. Így a csapat továbbra is menetelhet előre a dobogó felé, hisz nem titok, hogy a csapat a dobogót tűzte ki célul! Ehhez kívánok sok szerencsét és eredményes meccseket!

2016.04.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu