VKLA U19: Major Máté értékelte a hétvégi mérkőzést

Nehéz ellenfelet vártatok hétvégén. A 14 pontos felcsútiak úgy érkeztetek hozzátok, hogy a a tabella 2. helyén állnak, a szintén 14 pontos Honvéd mögött. 11 ponttal, az abszolút előkelő 4. helyről vártátok az összecsapást. Februárban 1:1-es döntetlent játszottatok egymás ellen.

-Szombaton az a Puskás Akadémia volt az ellenfelünk, akikkel az előző mérkőzésen döntetlent sikerült elérnünk. Tudtuk, hogy jobban fel fognak most készülni belőlünk. Sajnos a meccs kezdeti szakaszában kaptunk egy gólt... Aztán adódtak lehetőségeink, kapufáig is eljutottunk, de gólt nem sikerült szereznünk még ekkor. Ellenfelünk viszont tizenegyeshez és emberelőnyhöz jutott, így alakult ki a 2-0-s félidő.

A félidőben változtattatok, sokkal támadóbb futballal próbálkoztatok, ez pedig eredményesnek is látszott, hiszen azonnal gólt szereztetek.

-A szünetben megbeszéltük, hogy min kellene változtatni. Egy gyors góllal vissza is jöttünk a meccsbe.

Mi történt ezután? Mi volt az oka annak, hogy ez nem működött tovább a mérkőzés hátralévő részében?

-Sajnos a továbbiakban érvényesült az emberelőny és még kaptunk 3 gólt. Úgy gondolom, nem volt ekkora a különbség a 2 csapat között, de tanultunk a meccsből. Hétfőtől a Vác elleni meccsre készülünk teljes erőbedobással, amely meccsen 3 pontot szeretnénk szerezni!

2016.04.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu