VKLA U19: Mendebaba Szása beszélt a tavaszi szezonról

Az őszi szezont elnézve sokaknak nagy meglepetést okoztatok azzal, hogy a tavaszt a felsőházban folytatjátok. Nem is akárhogyan, hiszen nagyszerű mérkőzéseket láthattunk az 1. forduló óta, folyamatosan az élmezőnyben szerepeltetek. Most a tabella közepén helyezkedtek el, bár a dobogóról így is csupán 1 ponttal vagytok lemaradva. Az elmúlt hetekben viszont nem úgy jönnek az eredmények, ahogyan azt szeretnétek.

-Nehéz ez a mostani időszak, hiszen itt a felsőházban  hétről hétre játsszuk a nehéz meccseket. Egyetlen hétvégére sem vehetünk vissza a tempóból és a koncentrációból, mert az egyből megbosszulja magát.

A felkészülést és a heti munkátokat ismerve keményen hajt a csapat.

-A téli felkészülést nagyon keményen végigcsinálta a csapat és ennek meg is volt az eredménye, nagyszerű meccseket játszottunk és a tabellán elfoglalt pozíciónk is figyelemreméltó volt. Most egy kisebb hullámvölgybe kerültünk, sokszor a szerencse se volt mellettünk és nem koncentráltunk eléggé, ennek is köszönhető, hogy sokszor az utolsó percekben vesztettünk pontokat.

Schindler Szabolcs vezetőedzőtök is kiemelte a koncentráció hiányát, továbbá az alázatot, ami elengedhetetlen.

-Pozitív, hogy egyetlen meccsen sem játszottunk alárendelt szerepet, minden meccsen a győzelemért szállunk harcba. Ahhoz, hogy újra sikeresek legyünk, vissza kell találnunk az alázatos kemény munkához, amire képesek vagyunk és akkor nem lesz gond. Biztos vagyok benne, hogy a következő meccseken meg is látszik majd ennek az eredménye és megmutatjuk mire vagyunk képesek!

2016.04.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu