U19 Nem sikerült a pontszerzés Kispesten

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd 1-5 (0-3)

Bozsik stadion, műfüves pálya 2016.05.07. 10 óra

Lőrincz P. -  Danyis J., Szilágyi Z., Pápai M., Tóth O. - Erdélyi Zs., Kleisz M., Micsinai M., Major M. - Horváth P., Kovács D. 

Cserék: Durso G. - Pápai M. helyett a 46. perc, Fodor D. - Danyis J. helyett az 56. perc, Borvető Á - Major M. 66. perc, és Bakó Á. - Micsinai M. helyett a 82. perc

Gólok: Horváth P. 90. perc illetve Banó - Szabó B. 4. perc, Soós D. 11. perc, Vajda R. 30., 77. perc, Bíró Á. 52. perc

Vezetőedző:

Két óriási egyéni hibával kezdtük a mérkőzést, tíz perc alatt már két góllal vezetett a Honvéd. Sajnos ezen a szinten nem lehet ilyen alapvető hibákat elkövetni a védekezésben, mert azt azonnal kihasználják az ellenfelek. Húszpercnyi előnyt adtunk a hazaiaknak, majd késve ugyan, de elkezdtünk focizni, sorra vezettük a támadásokat, de a kapu előtti szituációkban mindig hibáztunk, így képtelenek voltunk gólt szerezni. Mi támadtunk, mégis a Honvéd szerzett újabb gólt a semmiből, ezzel tovább nőt a hátrányunk. Egy pontrúgás variáció után mi is szép gólt szereztünk, de a játékvezető érvénytelenítette ezt a találatot.

A második félidőben stabilabban játszottunk, mégis hihetetlen mennyiségű helyzetet hagytunk ki. Ismét szereztünk egy gólt, amit a játékvezető érvénytelenített, kétszer a kapufát is eltaláltuk, és több lehetőségünk is volt a gólszerzésre. A Honvéd ismét villant kétszer, majd a semmiből újabb gólokat szerzett. Az utolsó utáni pillanatban szépítettünk Horváth Patrik révén, aki a rövid felsőbe bombázta a labdát.  Összegezve a mérkőzést, teljesen megérdemelt a Honvéd sikere, még akkor is, ha nem volt ekkora különbség a két csapat között. Elemeznünk kell az előző hetek eredményeit, mert az utóbbi időszakban sajnos nem úgy teljesítettünk, ahogy azt elvárhatnánk magunktól. Másfél hetünk lesz a következő mérkőzésig, addig a legjobb tudásunk szerint kell edzenünk és készülnünk a következő erőpróbára. Az utolsó öt mérkőzést egy "új" bajnokságnak tekinthetjük, ahol bizonyíthatjuk, hogy igazi sportemberek vagyunk!

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.05.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu