VKLA U19: Nem sikerült pontot szereznünk a Vác ellen

Vasas Kubala Akadémia - Vác 1-2 (1-0)

Vác, stadion 2016.04.23. 10 óra

Tomori Z.  - Durso G., Szilágyi Z., Tóth O.  - Kerék A., Molnár E., Micsinai M., Major M. - Mendebaba Sz. - Erdélyi Zs.,  Kovács D.

Cserék: Bakó Á. - Molnár E. helyett a 62. perc, Horváth P. -  Erdélyi Zs. helyett a 74. perc, Borvető Á. - Kovács D. helyett a 74. perc és Pataki R. - Mendebaba Sz. helyett a 81. perc

Gólok: Mendebaba Sz. 19. perc, illetve Bőgér Tibor 63., 86. perc

Vezetőedző:

A remek szezonkezdet után kisebb hullámvölgybe kerültünk, ami sajnos elbizonytalanította a csapatot. Ebben az erős mezőnyben, óriási szerepe van a koncentrációnak és a mentális állapotnak, amiben sajnos az utóbbi hetekben gyengébbek voltunk az ellenfeleinknél.  Egész héten arra készültünk, hogy a döntő szituációkban koncentráltabbak és fegyelmezettebbek legyünk. Az első félidőben mindez megvalósult, hiszen gyorsan megszereztük a vezetést Mendebaba Szása révén. Szervezetten és okosan játszottunk, sajnos a végjátékban az utolsó passzaink nem sikerültek igazán. Rengeteg labdát szereztünk a pálya középső harmadában, mert nagyon agresszívek és határozottak voltunk.

A második félidőt idegesebben kezdtük, rengeteg egyéni technikai hibát követtünk el, ami kihatott a csapatteljesítményre. Fokozatosan jött fel a Vác, de a pontrúgásokon kívül helyzetet sem tudtak kialakítani, igaz abból volt kettő is, egyik esetben Tomori Zoltán védett bravúrosan. Egy labdavesztés után rosszul helyezkedtünk védekezésben, amit kihasználtak a hazaiak és kiegyenlítették a mérkőzés állását. Döntetlennél a mérkőzés helyzetét hagytuk ki! Két játékos állt szembe a váci kapussal, de átadás helyett lövéssel fejeztük be, ami sajnos célt tévesztett. A végjátékban olyan gólt szerzett a Vác, amit ritkán látni a pályákon, mert a mi játékosunk adott gólpasszt a hazaiaknak. Minden mérkőzésnek vannak fordulópontjai, amik meghatározzák a mérkőzés végeredményét. Összességében végig mi fociztunk, mégis kikaptunk, mert kihagytuk a mérkőzés helyzetét és gólpasszt adtunk a hazaiaknak, ami ebben az osztályban elfogadhatatlan. Két dolog mellett nem tudok szó nélkül elmenni - koncentráció és alázat -, ezek nélkül nem lehet űzni ezt a sportágat!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.25. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu