VKLA Újdonság - Hamarosan kapható a Vasas Kubala Akadémia Sportmagazin!

Egy ideje már megszokhattuk, hogy Akadémiánk újra és újra újdonságokkal rukkol elő. Hetek óta lázas munka folyik a háttérben annak érdekében, hogy az internetes felületen kívül írott formában is közzétegyük legérdekesebb interjúinkat, fotóinkat, cikkeinket. A napokban elkészült a Vasas Kubala Akadémia Sportmagazin, mely mostantól minden hónap elején friss számmal fog jelentkezni.

Az újság felöleli összes korosztályunkat, beleértve a legkisebb játékosainkat és legidősebb akadémistáinkat, Fáy utcai és pasaréti bázisunk híreit egyaránt. Olvasóink olyan cikkeket olvashatnak és olyan képeket láthatnak, melyek honlapunkon nem szerepelnek, csak és kizárólag a sportmagazinban jelennek meg. Első számunkban beharangozzuk az április végén esedékes U13-as Hungast Kupát, bemutatjuk Tóth Attila új sportigazgatót. Megtudhatjuk azt is, kik lettek a hónap játékosai, milyen új igazolások érkeztek télen az Akadémiához. A bajnokságban remekelő csapataink edzői nagy interjúban értékelik a munkát, de Bozsik korosztályaink edzői is beszámolnak az elmúlt időszak történéseiről.

A sportmagazinból megtudhatjuk, milyen új felszerelés érkezett az Akadémiára, valamint szakértőink megválaszolják a beérkezett kérdéseket is. Kíváncsi vagy, hogy a Vasas FC felnőtt csapatából kivel hoztunk össze egy találkozót? Ki az, akinek U11-es kis játékosunk feltehette a kérdéseit? Az első számból megtudod Te is!

Április 4-től 250Ft-os áron a Fáy utcai főépület büféjében vagy a szervezési irodában, de akár Pasaréten is bárki megvásárolhatja!

2016.03.31. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu