VKLA Vác - VASAS Kubala Akadémia

U19

Vác – Vasas Kubala Akadémia 2:2 (1:1)

Vác, műfüves pálya, 2013.01.30. szerda 16:00 óra

Összeállítás:

Németh – Marcsek, Turi, Rőthy, Lesták – Kollár, Nagyházi, Szedlár – Thoma, Katona, Szénási.

Csere:

Zoltay – Katona és Kis – Rőthy helyett a szünetben, Katona – Thoma és Rőthy – Nagyházi helyett a 60. percben, Thoma – Szénási és Nagyházi – Turi helyett a 75. percben. Katona – Szedlár helyett a 75. percben.

Gól:

Szedlár Zoltán és Szénási Zoltán.

Tóth Csaba, vezetőedző:

Verőfényes napsütésben indultunk el és Vácra megérkezve óriási nagy köd fogadott minket. Talán bajnoki mérkőzést nem is engedtek volna megrendezni, az első félidő még csak-csak, de a korai sötétedés miatt a második játékrész már nehezen volt látható mindkét fél számára. Az első félórában szinte egykapuzva mi domináltunk, de a helyzetek többsége kimaradt. A vezetést sikerült megszereznünk. Katona Bence ziccerét a kapus Szedlár Zoli elé tolta ki, aki a ziccert közelről bepofozta. Ezután ellenfelünk először jutott el a kapunkig ráadásul a mi hibánkból. A saját 16-osunknál vesztett labdánkból a hazaiak szépíteni tudtak. A kapott gól után a félidő vége előtt érezhető volt a fáradtság egy-két játékosnál. A második félidőben még nagyobb fölényben játszottunk, de az elmúlt napok edzésmunkája és terhelése miatt bekövetkező gyengébb fizikai állapot befolyásolta a döntéseket. A kidolgozott ziccereinket sorra elpuskáztuk. A széleken mögékerülések után pontatlanok voltak a beadásaink. Szénási Zoli remek sorfal fölötti szabadrúgása ismét a mi előnyünket jelentette. A mérkőzés vége felé egy kontratámadásból a hazaiak egyenlíteni tudtak egy bombagóllal. Válaszra már nem volt lehetőségünk. Ez az időszak a jó erőnlét megszerzéséről szól, viszont ebben a leterhelt fizikai állapotban még nagyobb koncentráció és alkalmazkodás szükséges.

 

Vasas Kubala Akadémia U16 – Vác U17 2:2 (1:1)

H: Telki, 30 néző

Rabatin Sz. – Kerék A., Molnár E., Toberny  M., Marton Sz. – Csősz R.,Major M, Tajti K.– Nagy R., Kovács D., Tímár G.

Cs: Tóth O., László B., Vogel, Garda, Raffael K., Tóth Zs.,

Edző: Késedi Gábor

G: Kovács (2)

Kiválóan kezdtünk és komoly nyomás alatt tartottuk az ellenfelet 30-35 percig. Rengeteget birtokoltuk a labdát, szép támadásokat építettünk. Nagyon gyorsan gólt szereztünk. Több helyzetet is kihagytunk, de rögtön az első adandó alkalommal, mikor az ellenfél eljutott a 16-osig, azonnal gólt kaptunk. A semmiből. 1-1 volt az eredmény a félidőben, de csalódottak voltunk, mert sokkal több volt abban a félidőben. A pressing tetszett, a funkciók kialakítása az esetek többségében jó volt. A passzjáték ritmusa és a játékunk tempója nem volt az igazi. A második félidőben több próbázó fiú is játszott illetve több játékost is kényszerből más poszton kellett játszatnom. Ez nagyon meglátszott a csapat játékán. Pontatlanul és erőlködve játszottunk. Egy lecsúszott beadást sajnos gólként jegyezhettünk fel. Az egalizálás nem jött össze sokáig, egészen az utolsó percig. Ekkor egy bűntetőt hoztunk össze, amit Kovács Dávid fegyelmezetten gólra váltott.  Összességében elmondható, hogy jól dolgoztunk és nagyon sok taktikai elemet megvalósítottunk sikeresen. A támadójátékunk még döcög és ez szemmel látható. Gratulálunk srácok! Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

2013.01.31. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu