U14 Varga Donát Kaposvár elleni értékelése és Videoton elleni beharangozója

U14-es csapatunk az idei bajnokság 8. fordulójában Kaposvárra utazott.

Ellenfelünk a tabella 15. helyéről várta a mérkőzést, így Pál Zoltán vezetőedző csapatának nem lehetett más a cél, mint a három pont megszerzése. A győzelem sikerült, a mérkőzést pedig egyik gólunk szerzője, Varga Donát értékelte.

-A hétvégi mérkőzésünket Kaposváron játszottuk, ahol sikerült végre jó játékkal, eredményesen futballozni. Nagyon készültünk a Kaposvár elleni mérkőzésre, mivel nagyon szerettünk volna ismét nyerni. Voltak szép támadásaink, szereléseink, a középpályánk jól forgatta játékunkat, melyben a kaposvári srácok hamar elfáradtak. Az ellenfél nem a mi játék filozófiánkat képviselte, ezért is volt ellenük nehéz játszani. Az első félidőben 2:1-re vezettünk, de a második félidő 51. percében ellenfelünk kiegyenlített. A bekapott gól után elkezdtünk kapkodni, viszont az edzőink folyamatosan nyugtattak bennünket, aminek az eredménye is meglett, és így a 71. percben újra vezetéshez jutottunk. Ez a gól ismét megnyugtatott bennünket, és a lefújás előtt pár perccel végleg eldöntöttük a három pont sorsát.

Donát értékelését követően előre tekintett és elmondta, hogy ezt a sikeres szereplést szeretné tovább vinni a csapat a szombati, hazai bajnoki mérkőzésre is.

-Hétvégén a Videoton csapatát fogadjuk, és ott szeretnénk folytatni, ahol Kaposváron abbahagytuk. Remélem sikerülni fog, hiszen ezért dolgozunk keményen hétről-hétre! Van mit törlesztenünk az ellenfelünkkel szemben, mert a nyáron felkészülési meccsen nem sikerült megmutatnunk nekik, hogy jobbak vagyunk. Reméljük, hogy ezen a mérkőzésen meg tudjuk mutatni mit is tudunk valójában, és jó játékkal megszerezzük az első hazai három pontunkat!

2016.10.20. 12:21

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu