VKLA Vasas Kubala Akadémia - Újpest

 

U 17

2013.04.10. Fáy utca, 15:30

Vasas Kubala Akadémia - Újpest 2:1 (0:1)

Összeállítás: 

Major - Dorogi, Tóth, Baglyas, Busa - Simon, Szilágyi, Gálfi - Rabatin, Nagy, Zoltay

Cserék:

Szilágyi h. Somogyvári (45.p.), Gálfi h. Forgács (45.p.), Rabatin h. Béres (45.p.), Simon h. Kubicza (70.p.), Nagy h. Husz (75.p.)

Gólszerző: Simon, Nagy

Domján Norbert:

A mérkőzésen rengeteg hibával játszottunk. Stílusjegyek megvalósításából keveset adtunk vissza a 90 perc folyamán. A labdakihozatal akadozó és lassú volt, letámadásban "messze voltunk" egymástól, bár többet birtokoltuk a játékszert, igazán nagy nyomást nem tudtunk kialakítani. Egy védelmi hibánkat kihasználva az Újpest csapata szerzett vezetést, a szünetig már nem született több találat. A második játékrészre sikerült egy fokozattal feljebb kapcsolnunk és Simon Márk nagyon szép szabadrúgás góljával egyenlíteni tudtunk. A gól után irányítottuk a játékot, ellenfelünk hosszú indításokkal és keresztlabdákkal próbált veszélyeztetni. A 65. percben Busa Simon passza után, az első U 17-es meccsét játszó Nagy Ricsi lépett ki a védők közül és egy csel után higgadtan értékesítette a helyzetet. Az utolsó 10 percben a vendégek felívelt labdákkal próbáltak egyenlíteni.

Sikerült megőrizni előnyünket, és ha nagyobb arányú győzelmet nem is érdemeltünk, a 2:1-es végeredmény igazságosnak mondható. A következő bajnokin a Puskás Akadémia ellen jobb teljesítményre lesz szükség!

2013.04.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu