VKLA Végéhez ért az edzőtábor

Február 9-én, szombaton érkeztek meg csapataink a ciprusi Ayia Napa városába, ahová már hetedik éve járunk a téli felkészülési időszak alatt edzőtáborozni. Idén a megszokottnál is jobb időnk volt, így az edzéseket remek körülmények között tarthatta a szakmai stáb. A napi két edzés mellett barátságos mérkőzésekre is sor került, az Omonia Nicosia és az örmény FC Banants elleni meccsekről már korábbi cikkeinkben bővebben beszámoltunk.

Pénteken U19-es csapatunk a ciprusi másodosztályban szereplő Derinya felnőtt csapata ellen lépett pályára. A mérkőzést remekül kezdtük, bár ellenfelünk keményen letámadott minket az első perctől kezdve. A pályán egyenlő küzdelmek folytak, azonban a félidő végén a ciprusiak büntetőhöz jutottak, amit higgadtan ki is használt az ellenfél játékosa.

Ezután a második félidőben egy nehezen érthető fordulat állt be a csapat teljesítményébe, sokkal erőtlenebb lett a játékunk, aminek eredményeképpen korán megszerezte második gólját a Derinya. Ezt követően sajnos végképp szétesett a játékunk, innentől kezdve a ciprusiak akarata érvényesült a pályán, akik helyzeteiket könyörtelenül ki is használták, a végeredmény pedig 0:5 lett. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, de amennyiben tartani tudtuk volna első félidei teljesítményünket sokkal szorosabb eredmény születhetett volna.

U18-as korosztályunk eközben az első osztályú Ayia Napa tartalék csapata ellen lépett pályára. A mérkőzésen már az elejétől kezdve mi irányítottuk a játékot, amelynek eredményeképpen Primusz Renátó szerzett gólt, majd a félidő vége felé Márton Tibor is betalált.

A második félidőben továbbra is mi támadtunk, ellenfelünknek nem adtunk túl sok lehetőséget. Több helyzetet is kidolgoztunk, volt, hogy már csak a kapussal álltunk szembe, azonban nem tudtuk értékesíteni ezeket a gólszerzési lehetőségeket. A vége 2:0 maradt a javunkra, ha egy kicsit jobban koncentrálunk, nagyobb gólaránnyal is győzhettünk volna.

A szombati napra már csak egy levezető edzés maradt, a délután folyamán szabad programot biztosítottunk a Kubalásoknak, 18:00-kor pedig hazefelé vesszük az irányt. Gépünk este 22:30-23:00 között fog a 2B terminálra érkezni.

Összességében egy nagyon sikeres edzőtábort zártunk, ahol ideális körülmények között készülhettünk a tavaszi szezonra. Ezúton is köszönjük a ciprusiak szívélyes vendéglátását, valamint a Vasas Kubala Akadémia társtulajdonosának, Dr. Jákó Jánosnak a szervezésben nyújtott segítségét!

Fényképek a "Galériák" menüpont alatt láthatóak.

Hajrá VASAS Kubala Akadémia!

2013.02.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu