VKLA Vida Máté az EB-szereplésért küzd

Vida Máté, a VASAS Kubala Akadémia tehetsége hétfőn csatlakozott az U17-es válogatott kerethez, hogy részt vegyen az EB-selejtező elitkörén, Telkiben. Csoportunkban Finnország, Fehéroroszország és Svédország küzd a továbbjutást érő első helyért.

A keddi, első mérkőzésen a finnek ellen hátrányból fordított a magyar csapat, ahol Vida Máté csereként állt be a második félidő elején, 1-1-es mérkőzésállásnál. Az győztes találatot az egykori VASAS-játékos, Takács Krisztofer szerezte, a rendes játékidő hosszabbításában.

A mai napon Fehéroroszország ellen kellett bizonyítani a fiúknak, ami remekül sikerült, ugyanis 3:0-ra megnyerték a találkozót. A gól nélküli első félidőt követően ismét a Vasas-nevelésű játékosoké lett a főszerep. Először 0:0-s állásnál Ordasi Gergő védte Sevcsenko büntetőjét, majd ismét Takács Krisztofer lőtt gólt.

Vida Máté kezdőként játszotta végig a mérkőzést és magabiztos, nagyon megbízható teljesítménnyel járult hozzá az utánpótlás válogatott sikeréhez. A helyszínen jelen lévő szakemberek elmondása szerint, Máté a második félidőben minden labdát pontosan, hiba nélkül játszott meg. Lövésekkel is próbálkozott, de elsősorban védelmi feladatokat látott el a mérkőzésen.

Szívből gratulálunk Máténak és természetesen a válogatottnak is az eddig elért eredményekhez, a sorsdöntő Svédország elleni találkozóra pedig sok sikert kívánunk!

2013.03.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu