VKLA Vitesse vezetők látogatása Akadémiánkon

Az idei év májusában három éves együttműködési megállapodást kötött a Vasas Kubala Akadémia és a holland élvonalbeli Vitesse klubja. A megállapodás keretében az elmúlt hónapok alatt több közös programon vettek részt a két klub szakemberei illetve utánpótlás csapatai. Néhány nappal ezelőtt a Vasas Kubala Akadémián látogatást tett Edwin Petersen, a Vitesse akadémiai igazgatója, valamint Sonny Bosz, a Vitesse nemzetközi scoutja. A három napos program elsődleges célja a két akadémia közötti együttműködés következő lépéseinek egyeztetése volt. A találkozó sikerrel zárult, így az egyes mozzanatok véglegesítését követően az együttműködés továbbra is gyümölcsözően folytatódik.

Természetesen az U17-es Eb-selejtező programját is sikerült beilleszteni a napirendi pontok közé. Vasárnap a holland U17-es válogatott Fáy utcai edzését tekintette meg közösen a két klub szakmai stábja, hétfőn pedig a holland delegáció Szekeres Tamás ügyvezető igazgató és Tóth Attila sportigazgató kíséretében kilátogatott az FC Dabas sportközpontjába, az U17-es Hollandia - Magyarország Eb-selejtező mérkőzésére.

A programot teljes U17-es csapatunk is végignézte, ahol magyar színekben nem csupán U17-es korosztályunk két kiváló tehetségét, Opavszky Balázst és Győri Olivért láthattuk a pályán, de a nyáron Hollandiába szerződött, s már a Vitesse klubját erősítő egykori akadémistánk, Bencze Márk játékát is újra láthattuk.

2016.10.05. 09:48

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu