U14 Zaka Gergő beszélt az Illés elleni meccsről

A bajnokság 27. fordulójában Szombathelyre utaztatok. Olyan ellenféllel játszottatok, akik ellen ősszel sikerült a győzelem.

-Múlt héten szombaton az Illés Akadémia csapata ellen játszottunk idegenben. Bár az út hosszú és fárasztó volt, de elég időnk maradt a meccs előtt kipihenni magunkat. Ősszel itthon tartottuk a 3 pontot, de azért nem bíztuk el magunkat.

Magabiztos játékkal viszont nem csupán 3 pontot hoztatok haza, de gólzáporosra is sikerült a találkozó, ebből pedig bőven kivetted a részed.

-Jól kezdtük a meccset, korán gólt szereztünk, ami megadta a lendületet a csapatnak. A 27. percben egy indítást követően egy jól eltalált lövéssel megrúgtam a második gólunkat. A 29. percben szépített az ellenfél, de ezután már nem tudtak visszajönni a mérkőzésbe. A szünetet követően még kétszer sikerült a kapuba találnom, így a meccs végeredménye 1:5 lett.

Az előző hetekben az Illés Akadémiának sikerült felülkerekednie a Pécs és a Nyíregyháza együttese ellen, a mostani győzelmeteknél miben látod a sikeretek kulcsát?

-Úgy érzem, hogy az Illés Akadémia hagyta játszani azt a játékstílust, amit mi képviselünk és ezért tudtunk ilyen fölényesen győzni.

Fontos győzelem volt ez Nektek, hiszen kellenek a pontok.

-Nagyon örült az egész csapat a 3 pontnak, ezzel is közelebb kerültünk a 4. helyhez.

Egy mérkőzéssel kevesebbet játszottatok eddig, az elhalasztott, UTE elleni játékra szerdán délután kerül sor. Egy esetleges győzelemmel 2 pontra lehettek a 4. helytől.

-Kemény hét elé nézünk, két bajnoki mérkőzést is fogunk játszani: szerdán az Újpest, szombaton pedig az MTK látogat hozzánk. Mindannyian nagyon várjuk az Újpest elleni mérkőzést és a maximumot szeretnénk nyújtani. Ma még lesz egy átmozgató edzésünk és megbeszéljük a taktikát. Remélem ez a meccs is olyan jól sikerül, mint a legutóbbi meccsünk.

2016.05.17. 13:20

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu